IV Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic

IV Congreso Internacional de Turismo Asiático

“Turismo asiático, Turismo de calidad”

23 y 24 de noviembre de 2015. Recinte Modernista de Sant Pau

Presentació

La IV edició del Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic se celebrarà a Barcelona els dies 23 i 24 de Novembre, amb el sotstitol “Turisme asiàtic, turisme de qualitat".

Els avantatges que el turisme asiàtic ofereix a les nostres principals destinacions són diverses: un nivell de despesa elevada, poques incidències, desestacionalització, interès per la gastronomia i costums locals, etc. Es tracta, en definitiva, d'un turisme de qualitat amb un enorme potencial de creixement.

Durant el congrés s'analitzaran, per mitjà d'experts internacionals de reconegut prestigi, aquells aspectes fonamentals per a conèixer les tendències del turisme asiàtic cap a Europa, de manera que les empreses del sector i les agències de promoció turística puguin adaptar millor els seus productes per tal d’atreure més turistes d'aquesta regió.

En concret, es donarà resposta a les següents qüestions:

  • Què estan fent les principals destinacions europees per captar turistes asiàtics?
  • Com funciona la intermediació turística a Àsia i com podem arribar al client final per oferir el nostre producte?
  • Quins són els principals mercats emissors en l'actualitat i quin perfil té el turista asiàtic que ve a Europa?
  • Quin poder de prescripció tenen les xarxes socials i com contracten els asiàtics els diferents productes a través d'internet?
  • Com he d’adaptar el meu producte perquè l'experiència del client asiàtic sigui satisfactòria?

En el primer dia del congrés se celebrarà una sessió plenària amb diferents taules rodones en les quals s'anirà responent a les diferents preguntes plantejades.

En el segon dia s'impartiran diversos tallers de formació sobre aspectes pràctics relacionats amb el turisme asiàtic, una de les novetats d’aquesta quarta edició.