II Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic

«L’impacte del turisme asiàtic a Europa»

Presentació

PDFDescarrega el programa

Els dies 7 i 8 de febrer del 2011 Barcelona acollirà la segona edició del Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic.

En aquesta edició experts del sector analitzaran el turisme asiàtic cap a Europa en diferents segments, tals com el turisme esportiu, el d’incentius i congressos (MICE), el de luxe i compres o el cultural.

També es tractaran, des del punt de vista de les destinacions i de les infraestructures, els aspectes a tenir en compte i les mesures que el sector hauria d’adoptar per tal d’adaptar-se a les necessitats específiques dels turistes asiàtics.

D’altra banda es donarà importància a les estratègies i als canals utilitzats per a la promoció del turisme asiàtic cap a Europa com les noves tecnologies, Internet i les xarxes socials.

El Congrés està dirigit a empreses del sector de l’hoteleria i de la restauració, docents i estudiants de turisme, tour operadors, línies aèries, responsables de promoció turística i cultural del sector públic i privat i a totes aquelles entitats i persones interessades en Àsia com a mercat potencial de turistes.

Informem que a partir del 21 de febrer es podran consultar les presentacions del Congrés i les gravacions de les ponències autoritzades al microsite de l'esdeveniment:www.casaasia.es/congresoturismo. Informem també que s'està redactant un informe amb el contingut i conclusions d'aquesta segona edició.

Casa Asia Casa Àsia | Seu Social | Av. Diagonal, 373 | 08008 Barcelona | +34 93 368 08 36 | [email protected]